Sing Hallelujah!

Här har ni en bild på mig och min bardomskompis sara när vi ska ha konsert med våran gospelkör :) ;)


God morgon

Hej på er, ännu en underbar solig dag! :) allt bra med er ? :) jag sitter här och spekulerar på vad som ska hända idag. ska i alla fall se om om de finns nå jobb tillgängliga :) i kväll blir det att dansa bugg i alla fall, sen så har pappa bjudit hem mig på middag vid 8 tiden ;) haha han är persisk och dom äter rätt så sent ;) men jag tycker det bara är mysigt :) Tänkte bjuda på en bild på pappsen när han grillar ;)


träning

Tjenis tjenis, nu vätar 1,5tim gym.. Blir nog att springa ett tag sen lår och rump träning ;) haha hoppas ni har de bra ellesammans :)


Smink

Hej tänkte rekommendera lite smink för er som jag använder i min vardag. Jag använder mkt mineralsmink så att jag inte torkar ut huden. Mineralsmink är väldigt bra till er som gillar att sminka sig i princip varje dag. :)

1. Jag börjar alltid med basen och då använder jag Apolivas fondation. Den är köpt på ett vanligt apotek och innerhåller naturliga ämnen.


2. Sen så mattar jag av det med ett mineralpuder som heter IDUN minerals och den är även också köpt på ett apotek.

3. Efter det her jag på mig en neutral rouge från Make Up Store så att jag får ett liv i ansiktet.

4. Sen tycker jag även om att fixa fram skuggor med en highlight, och till det använder jag en vanlig ljus ögonskugga från Make Up Store.

5. Efter det använder jag Make Up Stores ögonbrynsfärg i tre delar, själv så använder jag den mörkbruna, men dom andra två färgerna kan man använda och göra en snygg sotning till ögonen.

6. Och nu till fransarna. Först så använder jag ett cerium till fransarna, den är genomskilningt och finns bara där för att skydda fransarna från den utorkande mascaran. cerumet är köpt på Make Up Store.

7. Sen så vill jag göra fransarna längre och då tar jag hjäp av en ögonfransböjjare som är köpt på Hm.

8. och sist men inte minst så drar jag på mig en Dior mascara som är köpt på Åhlens.

Nu vet ni i alla fall min vardagssminkning, den är väldigt lätt att göra och för mig tar det ungefär 10 minuter att göra mig klar. Men det är ju även en vanesak! ;)

Rubrik

Ja men då var man färdig hos frisöern, han med en lunch med mammsen i farten också. Nu sitter jag och väntar på bättre tiden, tänkte som dra ner till gymmet på någon timma =)
föresten, sänkte som höra om någon har nå bra tipps på vitaminer eller någon slags produkt som gör att håret blir starkare och glansigare, samt växer fortare?  Någon som vet? ;)
Oboy vilket vackert väder!

Hej godmorgon på er, vaknade med ett sjukt bra humör i dag! Solen lyste in och det var klarblå himmel, kändes nästan som sommar! :)  Som ni ser är ja uppe med tuppen och nu väntas en riäl klippning;) i alla fall en liten toppning :)! Ska kasta i mig en macka och en kopp kaffe och sedan dra, skriver mer senare ;) hade så bra så länge !:)Fjällen

Hejsan sorry att jag haft sjukt dålig uppdatering men har befunnit mig långt uppe på de höga bergen;) haha har åkt en massa skoter och slalom, har käkat en sjukt mkt god mat och hunnit bygga värdens största snökojja, Den ni! ;)

nu är ja så sjukt trött så de blir en tidig kväll, vi får höras i morgon ;) och då står klippning på tur.. upp med tuppen och dra till frissaan ;) men ni får hade gött så länge ;) kram på er!Lite mer om mig själv

Som sagt heter jag Stina och är 19år, snart 20 i april. Som ni kanske ser så är jag inte helsvensk, utan jag är 50% svensk 37% persisk och 13% rysk. Den ni! ;) haha en salig blandning det där! brukar gämföra mig själv med en Gott&Blandat påse. ;) Som person är jag relativt snäll, ganska småtjurig och envis, men har en stark empatiförmåga samt ett suntförnuft. Tror jag är rätt skön att hänga med. Är duktig på prata och är absolut inte blyg, framfusig är mitt förnamn. ;) Är även en mycket god lyssnare och vän. Men jag har mina för och nackdelar... precis som alla andra. 

Någonting som står mig närmast hjärtat är min kärlek för teatern. har spelat teater sen ja var en plutt och har verkligen fastnat för det. Jag gick Estetiska programet teater på gymnasiet också, och nej man måste inte se ut som ett emo för att gå teater som många verkar tro. ;) Minns när man fick frågan av andra ungdomar vilken linje man gick och jag svarade då: Teater. Då kunde man få se en sne min och få en komentar som denna: Men va? Teater? Men du ser ju inte ut som ett emo?  HAHA små kul faktiskt ;)

Men de som står mig alldra närmast hjärtat är ju självklart mina vänner, jag själv och min familj:) Har två syskon en med både samma mamma och pappa och en med bara samma mamma, Simon och Nazanin heter dom. Nazanin är just och pass ett år yngre än mig, så de var verkligen pang på röbetan igen när jag föddes. Simon är en 27 årig unkarl i sina bästa år som bor nere i stocholm.

Stockholm känns som helt annan värld för mig, när jag åker dit ner känns det nästan som jag är utomlands haha. Vi känns så olika på nått sätt, "Vi här uppe och ni där nere" sjukt konstig känsla. Nästan som att vi har olika kulturer. ;) 


            


HEJHEJ!

HEJHEJ! Jag heter Stina och bor långt uppe i norrlands skogar, i en liten stad vid namn Skellefteå... Tog studenten i sommras och är för tillfället arbetssökande. På min fritid tränar jag mkt, dansar bugg, spelar teater och sjunger i en gospelungdomskör. utöver de har jag ett helt vanligt/tråkit svensson liv. Jag tänkte förgylla min vardag med lite bloggande, men vi får se hur de går, är lite små lat mellan varven.

    


RSS 2.0